Gillar NI fart och fläkt eller kanske halkkörning, safety driving eller bara gillar snygga, fräcka bilar då ska Ni kontakta MOM Events, de är hemmavarande 30 km från Eslöv och erbjuder allt inom kombination bil och konferens. Givetvis kombinerar NI Ert event eller svensexa/möhippa med en eller flera övernattningar på Hotel Stensson. Vi ger Er gärna en offert

Ljungbyheds Motorbana

Halkkörning och mycket mer! Missa inte chansen att anordna den perfekta svensexan eller möhippan med en fartfylld upplevelse. Vi står för boendet och ser till så att ni sover gott och äter en bra frukost!

Kontaktuppgifter:

MOM Events
Thulinvägen 23,
264 51 Ljungbyhed
Telefon: 070-530 06 36
www.mom-events.se

Offertförfrågan

VI TAR HAND OM

Transport

Vi ser till så att ni kommer fram till racingbanan i tid och hämtar er när det är dags. Antingen kör vi er tillbaka till hotellet eller så ordnar vi så att ni kommer till er nya destination. Kontakta oss för att ta reda på mer om hur möjligheterna kring transport ser ut. 

Boende

Läs mer

Hotellet är ett gammalt hotell som nyligen renoverats. Helt nya rum och flera olika möjligheter för den som önskar något extra. Passa på att bo hos oss centralt i Eslöv.

Kontakt angående offert

Kontaka Henric Blomsterberg med er offertförfrågan. Var så detaljerade ni kan så tar vi reda på möjligheterna och hör av oss till er inom kort. Har ni övriga önskemål är det välkommet att ta med det. Vi försöker hålla vistelser på hotellet med den högsta servicen och detta gäller då självklart även för svensexor och möhippor. 

    Hotel Stensson

    Vill du veta mer om hur vårt hotell ser ut och hur det skulle kunna passa för er svensexa eller möhippa. Ta reda på mer genom att följa länkarna nedan. Skulle ni behöva låna ytor, konferensrum eller annat inför svensexan, kontakta oss så går vi igenom möjligheterna tillsammans.

    Våra rum Hotellet