GolfPAKET

Spendera helgen med dina vänner och familj på golfbanan. Börja och avsluta dagen på hotellet med frukost och en god natts sömn. I bokningsformuläret kan du se vad vi erbjuder för priser och vilka rumstyper som är tillgängliga på det datum ni önskar att komma. Lägg inte så mycket tid på att planera helgen, låt oss hjälpa er med det!

Grönt kort på en helg

Ta ditt gröna kort på en helg och låt oss på Hotel Stensson erbjuda det perfekta boendet under hela kursen. När du är ny och ska ta ditt Gröna kort är det viktigt att du är utvilad och har fått en bra frukost. Spela som ett golfproffs redan din första helg och åk hem med ditt Gröna kort i handen. Kontakta oss för att få veta mer eller boka.

Bokningsförfråga

Bokning gäller först efter bekräftelse från hotellet

Vi bokar alltid banan till dagen efter att ni checkat in. Önskar ni en annan dag hör gärna av er till oss. Bokar ni flera Green Fee kommer vi att höra av oss om vilka dagar ni önskar att boka.

Bokning gäller först efter bekräftelse från hotellet.

  Konferens- och golf

  Vi ordnar golf, konferens och övernattning

  Kontakta oss

  Varför inte kombinera din nästa konferens med en runda golf! Vi på Hotel Stensson kan erbjuda en helg med konferens med flera olika valmöjligheter. Vi kan erbjuda ett helt paket med frukost, lunch, middag och övernattning. Allt detta tillsammans med en runda golf. Låt oss hjälpa er med er nästa konferens.

  Läs mer om våra konferenser

  Golfbanan

  Ture Bruce, känd från flera andra golfbanor, är banarkitekten som ligger bakom Eslövs Golfbana eller Ellingebanan som den också heter. Här erbjuds du en trevlig och spännande golftur med varierande miljö. Första halvan av banan har en slätare karaktär med öppna ytor som sen följs av den sista halvan med mer ojämn yta och skog. Utöver en rolig golfbana får du dessutom njuta av den fantastiska naturen som omger golfbanan.

  Läs mer

  Hotellet

  Hotel Stensson ligger mitt i Skåne och mitt i Eslöv. Då menar vi verkligen mitt i Eslöv och mitt på det centrala torget. Du tar dig från tågstationen med gångavstånd på endast 190 meter och färdas du med bil erbjuder vi parkering både i garage, för en extra kostnad, och utomhus parkering. Läs mer om våra faciliteter och mycket mer!

  Läs mer